Ajankohtaista

  

 • NoppiOppi 2 Webinaari
  NAISTEN OMA PÖRSSIKLUBI KOULUTTAA: Osakesijoittamisen NoppiOppi 2, kouluttajana huippusuosittu Svenne Holmström. 4 keskiviikkoa, yhteensä 7 tuntia! Myös tallenteena. Kurssi alkaa keskiviikkona 19.5. klo 18-19.30, kesähintaan 69 eur. Tämän kurss..
  Lue lisää
 • MENESTY PÖRSSISSÄ - NoppiOppi 2 webinaari
  MENESTY PÖRSSISSÄ! Webinaarissa perehdytään tuottoisan salkun rakentamiseen hyödyntämällä keskeisimmät menetelmät ja tunnusluvut. - Käymme askel askeleelta läpi millaisia ehtoja käytetään laatu- ja arvosijoittajan näkökulmasta, kasvusijoittaj..
  Lue lisää
 • NoppiOppi 1 17.1.2020
  Sijoitusohjaus NoppiOppi 1 aloittelijoille ja jo jonkin verran sijoittaneille. Helsingin Suomalaisella klubilla 17.1.2020, klo 17-20. Hinta 95 euroa sisältää kevyttä iltapalaa, sijoitusohjauksen sekä alv:n. Anna vaurastumisen lahja itsellesi, olet..
  Lue lisää
 • Mediassa
  Kauppalehti 18.9.2019 - Lue artikkeli Uimapukukierros ei enää riitä, nyt missejä opetetaan sijoittamaan – ”Opettelimme korkoa korolle -ilmiötä” Parhaillaan käynnissä oleva Miss Suomi -kiertue koukkaa ensi tiistaina Helsingin pörssitalolle. Miss..
  Lue lisää
 • Naisten Oma Pörssiklubi
  Naisten Oma Pörssiklubi on ollut toiminnassa kohta 2 vuotta, toimintamme kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Meillä on 10 klubi-iltaa vuodessa ja jokaisessa on sijoittamiseen liittyvä teema. Joko osakesijoittamiseen, taidesijoittamiseen, kultaan jne...
  Lue lisää
 •   Arkisto

Naisten oma pörssiklubi jäsenhakemus

Hae jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä alla oleva hakemus!

 

Jäseneksi voi hakea sijoittamisesta kiinnostunut naishenkilö. Ehtona kuitenkin on, ettet ole mukana kilpailevassa toiminnassa tai vastaavan muun yhteisön aktiivinen jäsen.

Jäsenhakemukset käsitellään tapauskohtaisesti.

Jäsenyys on henkilö- tai yrityskohtainen.

© 2020 – Kaikki oikeudet pidätetään