VMC

Klubitoiminta

Naisten oma pörssiklubi

– Vihdoinkin suomessa!

Klubi-illoissa keskustelemme luottamuksellisesti sijoittamisesta ja perehdymme sijoittamisen supermielenkiintoiseen maailmaan samanhenkisessä seurassa.

Naisten Omassa Pörssiklubissa liityt yhteisöön, jolla on yhteisenä intohimona paitsi sijoittaminen, myös yhdessä viihtyminen. Verkosto, joka järjestää retkiä, sijoitus- ja kulttuuritapahtumia, luentoja, NoppiOppi -sijoitusohjauksia ja yritysvierailuja, sekä pelaa golfia ja Mah Jongia. Aitoa klubimeininkiä siis!

Klubi-iltoina kokoonnumme Helsingin Suomalaisella Klubilla ja jokaisena kymmenenä iltana nautimme yhdessä kolmen ruokalajin illallisen – elämässä pitää olla luksustakin!

 

Ajankohtaista

  

NoppiOppi

Haluaisitko oppia osakesijoittamisen saloja? NoppiOppi perehdyttää sinut osakesijoittamisen taustoihin, strategiaan, toimialoihin, yritysten analysointiin ja onnistuneen osakesijoittamisen aloittamiseen.

 

Ilmoittaudu mukaan

Blogi

Lue viimeisin
NOP Magazine!
Naisten Oma Pörssijulkaisu

 

Avaa julkaisu AIEMMAT JULKAISUT

Yhteistyössä

 

Naisten oma pörssiklubi jäsenhakemus

Hae jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä alla oleva hakemus!

 

Jäseneksi voi hakea sijoittamisesta kiinnostunut naishenkilö. Ehtona kuitenkin on, ettet ole mukana kilpailevassa toiminnassa tai vastaavan muun yhteisön aktiivinen jäsen.

Jäsenhakemukset käsitellään tapauskohtaisesti.

Jäsenyys on henkilö- tai yrityskohtainen.

© 2020 – Kaikki oikeudet pidätetään