Vastuuvapauslauseke

Kaikki yrityksiin ja niihin sijoittamisiin liittyvät näkemykset ovat kirjoittajan tai esittäjän senhetkisiä näkemyksiä ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Esittäjällä ei ole mitään velvollisuutta päivittää, muuttaa tai korjata edellä mainittujen tuotteiden lukijalle tai vastaanottajalle mahdollisia muutoksia tuotteissa esitetyistä asioista, mielipiteistä, oletuksista tai ennusteista. 

Esitys tai kirjoitus on luonteeltaan informatiivinen eikä sitä tule pitää kehotuksena yksittäisen sijoitustapahtuman toteuttamiseen. Laadinnassa ei ole otettu huomioon yksittäisen vastaanottajan yksilöllisiä sijoitustavoitteita, taloudellista asemaa tai sijoituskokemusta ja tietämystä. Ennen sijoituspäätöksen tekemistä vastaanottajan on syytä hankkia asiantuntija-apua ja tutustua huolella sijoitusmarkkinoihin sekä eri sijoitusvaihtoehtoihin. Vastuun mainituista sijoitustuotteista ja niiden perusteella tehtyjen päätösten mahdollisista tappioista kantaa yksinomaan sijoittaja itse. Naisten Oma Pörssiklubi Oy , Virtual Money Club tai näkemyksen esittäjä ei kanna mitään vastuuta sivuilla mainittujen sijoitustuotteiden tietojen tai mielipiteiden perusteella tehtyjen päätösten mahdollisesti aiheuttamista tappioista tai muista seuraamuksista. 

Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Tuotto voi jäädä saamatta ja sijoitetun pääoman voi jopa menettää. Sijoitusten historiallinen kehitys ei välttämättä ohjaa tai takaa niiden tulevaa kehitystä. Esitetyt sijoitustuotteet on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön ellei toisin olla sovittu. Esitysten kopioiminen, lainaaminen ja levittäminen osittain tai kokonaisuudessaan ilman sen laatijan kirjallista lupaa on kielletty.

Naisten oma pörssiklubi jäsenhakemus

Hae jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä alla oleva hakemus!

 

Jäseneksi voi hakea sijoittamisesta kiinnostunut naishenkilö. Ehtona kuitenkin on, ettet ole mukana kilpailevassa toiminnassa tai vastaavan muun yhteisön aktiivinen jäsen.

Jäsenhakemukset käsitellään tapauskohtaisesti.

Jäsenyys on henkilö- tai yrityskohtainen.

© 2020 – Kaikki oikeudet pidätetään