Virtual Money Club on jokanaisen pörssiklubi

Tärkein lähtökohta toiminnalle on loputon palo innostaa naisia sijoittamisen ympäristöön ja halu vaikuttaa sijoittamisen asenteisiin. Jokanaisen Pörssiklubin kantavana ajatuksena on, että sijoittaminen kuuluu kaikille ja on kaikille sopivaa! Toiminnan tavoitteena on, että nainen voi olla taloudellisesti itsellinen ja pärjää omillaan. Jokanaisen pörssiklubitoiminta on tarkoitettu naisille, joille sijoittamisen ja pääomatulojen maailma jää usein kaukaiseksi – jopa vieraaksi – ja joilla ansainta saattaa olla heikompaa.  Tietämättään naiset ovat kuitenkin osaavia sijoittajia ja vaikuttavat omilla päätöksillään ja valinnoillaan siihen, millainen maailma on. 

NoppiOpit ohjaavat sijoittamiseen, ja voit hyödyntää tarinoita ja vertaistukea kirkastaessasi sitä, mitä haluat tehdä ja kuinka voisit oppia sijoittamisesta enemmän. Löydät vastauksia siihen, millainen sijoittaja sinäkin voisit olla, mitä voisit tehdä enemmän, mikä sinua inspiroi tai millaisia asioita haluaisit edistää. Vastaukset antavat sinulle suunnan, jota kohti voit edetä. Hyvät tulokset eivät synny sattumalta, vaan onnistuminen on tulosta onnistuneesta valmistautumisesta. 

Opit kiinnittämään huomiota siihen, mikä on sinulle tärkeää ja merkityksellistä, jotta valinnoistasi tulisi tietoisia ja hallitsisit siirtoja, joita teet elämässäsi.

Jokanaisen Pörssiklubi antaa konkreettisia vinkkejä siitä, mihin kannattaa satsata ja oivallat, mitkä voisivat olla sijoituskohteita. Saat arkipäivän hyviä vinkkejä, joilla saa korkoa korolle, taloudellista riippumattomuutta, nautintoa, ja pääset sijoittamisen supermielenkiintoiseen maailmaan. Ennen kaikkea sielunrauhaa ja siunattua oloa viisaasta oman rahatalouden hallinnasta. Opit, kuinka sijoittaminen tuo muassaan vapautta ja mahdollisuuksia! Toiminta avaa naisille, aloittelijoille ja kokeneemmille sijoittamisen maailmaa kokonaisvaltaisella otteella. 

Sivustolle kootaan kaikkia niitä ajatuksia, vinkkejä ja oppeja, joilla sijoittamisen aloittaminen on mahdollista kaikille. Kokeneemmille sijoittajille tarjolla on NoppiOppi, jonka avulla voi halutessaan oppia sijoittamisesta lisää.

Virtual Money Club muuttaa asteittain täysin perinteisen sijoittamisen kankean toimintamallin ja tuo sijoittamisen, ennen muuta naisten kehittyvän sijoittamisen tälle vuosikymmenelle. Sivustolta löytyy tulevaisuuden katsauksia sekä pörssimarkkinaan että muuten, erilaisia tietoiskuja, haastatteluja talouden huippunaisilta ja sijoittajien vinkkejä ja ajatuksia.

Virtual Money Clubin jäsenenä olet mukana yhteisössä - ja saat sijoittamiseen ajantasaisia vinkkejä. Tervetuloa mukaan!

© 2020 – Kaikki oikeudet pidätetään