Virtual Money Club on jokanaisen Pörssiklubi

Klubi antaa konkreettisia vinkkejä siitä, mihin kannattaa satsata ja miten oivallamme, mitkä voivat olla sijoituskohteita. Klubista saat arkipäivän hyviä vinkkejä, joilla saa korkoa korolle, taloudellista riippumattomuutta, nautintoa, menestystä ja vaikutusvaltaa, mutta ennen kaikkea sielunrauhaa ja siunattua oloa viisaasta oman elämän taloustaitoisuudesta.

Opit, kuinka sijoittaminen tuo muassaan vapautta ja mahdollisuuksia! Klubi avaa naisille, aloittelijoille ja kokeneemmille sijoittamisen maailmaa kokonaisvaltaisella otteella. Klubin sivustolle kootaan kaikkia niitä ajatuksia, vinkkejä ja oppeja, joilla sijoittamisen aloittaminen on mahdollista kaikille. Kokeneemmille sijoittajille tarjolla on Noppioppi, jonka avulla voi halutessaan oppia sijoittamisesta lisää.

Virtual Money Club muuttaa asteittain täysin perinteisen sijoittamisen kankean toimintamallin ja tuo sijoittamisen, ennen muuta naisten kehittyvän sijoittamisen tälle vuosikymmenelle. Sivustolta löytyy tulevaisuuden katsauksia sekä pörssimarkkinaan että muuten, erilaisia tietoiskuja, haastatteluja talouden huippunaisilta ja sijoittajien vinkkejä ja ajatuksia.

Virtual Money Clubin jäsenenä olet mukana yhteisössä - ja saat sijoittamiseen ajantasaisia vinkkejä.

Tervetuloa mukaan!

© 2020 – Kaikki oikeudet pidätetään